The Barn

The Barn

Op zoek naar een bijzondere feestlocatie in de Achterhoek?

Ontdek The Barn bij Suzie’s Farm in Aalten, dé plek waar Farm, Food en Fun samenkomen voor memorabele bijeenkomsten.

Sfeervolle feestlocatie in de Achterhoek bij Suzie's Farm in Aalten

Veelzijdige feestlocatie Achterhoek

Met een eigen bar en sfeervolle inrichting, inclusief een gouden tractor als eyecatcher, heeft The Barn maar liefst 300 zitplaatsen en maximaal 750 staanplaatsen. Deze veelzijdige ruimte is daarmee perfect voor grotere evenementen zoals bruiloften, congressen, voorstellingen en concerten. Bekijk voor meer intieme bijeenkomsten ook de overige feestzalen van Suzie’s Farm.

De unieke ambiance van The Barn wordt versterkt door de landelijke omgeving van Suzie’s Farm, met zijn uitgestrekte weilanden en bosrijke omgeving. Onze mooie locatie in de Achterhoek onderscheidt zich door de combinatie van een authentieke boerderijsfeer met moderne voorzieningen.

Farm, Food & Fun Arrangementen

Suzie’s Farm is niet voor niets de leukste feestlocatie van de Achterhoek. Naast heerlijk eten en drinken, rechtstreeks van boer tot bord, kunnen wij ook geluid, beeld, muziek, bands en acts, themafeesten en spelshows verzorgen. Onze ervaren eventplanners staan klaar om alle details van jouw evenement tot in de puntjes te regelen, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Bekijk onze arrangementen of neem contact met ons op voor meer informatie over onze veelzijdige feestlocatie in de Achterhoek en ontdek hoe wij van jouw evenement een onvergetelijke ervaring maken!

Feestlocatie in de Achterhoek: Feestzaal The Barn van Suzie's Farm in Aalten