Vieren & feesten

Vieren & feesten

Iets te vieren of te organiseren? Bekijk de opties voor zaalverhuur bij Suzie’s Farm in Aalten. Wij beschikken over diverse sfeervol ingerichte ruimtes voor het organiseren van feesten, familiebijeenkomsten, vergaderingen, congressen, bruiloften of kookworkshops. Onze zalen variëren in grootte en bieden ruimte aan 20 tot 750 personen.

Naast diverse binnenruimtes beschikt Suzie’s Farm ook over veel buitenruimte. Onze boerderij, weilanden, terrassen, bosgrond, theepottenmuseum en follybos bieden veel mogelijkheden voor het organiseren van unieke bijeenkomsten. Denk aan een bruiloft in de wei tussen de koeien, een familiebijeenkomst bij het bos of een high tea in het theepottenmuseum. Onze unieke landelijke omgeving zorgt voor een onvergetelijke setting, of je nu een intieme bijeenkomst of een groots evenement organiseert.

Arrangementen

Suzie’s Farm in Aalten heeft veel meer te bieden dan alleen zaalverhuur. Laat je volledig ontzorgen met een van onze Farm, Food en Fun arrangementen. Zo hoef je nergens meer aan te denken en kun je samen met jouw gasten optimaal genieten.

The Barn

Met een gouden tractor als eyecatcher, een sfeervol interieur en een eigen bar belichaamt onze grootste feestzaal ons concept van Farm, Food en Fun. The Barn beschikt over 300 zitplaatsen en maximaal 750 staanplaatsen, wat deze zaal heel geschikt maakt voor grotere bijeenkomsten zoals bruiloften, congressen, voorstellingen en concerten.

Irish Pub

Onze Irish Pub straalt de charme uit van een authentieke Ierse kroeg, met gezellige zithoeken, warme kleuren, houten meubels en vintage decoratie. The Irish Pub biedt plaats aan 30 tot 150 personen en beschikt over een eigen bar en geluidsinstallatie. Of je nu een informele borrel, verjaardagsfeest of klein concert wilt organiseren, The Irish Pub van Suzie’s Farm biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke bijeenkomst. Met zijn huiselijke en intieme sfeer is deze ruimte ook zeer geschikt voor bedrijfsfeesten en teambuilding activiteiten.

The Green Room

Met een mix van landelijke en moderne elementen biedt The Green Room een warme en gezellige ambiance aan groepen van 20 tot 80 personen. Naast een eigen bar en verschillende tafelopstellingen, beschikt The Green Room over een sfeervolle open haard en een schuifpui die leidt naar een eigen terras. Hier kun je binnen en buiten perfect combineren voor een ongedwongen (familie)bijeenkomst of feest.