Streekwinkel

Suzie’s Streekwinkel

Geniet van farm, food & fun

In de boerderijwinkel van Suzie’s Farm in Aalten vind je een uitgebreid assortiment aan streekproducten van de boer. Van ons eigen erf, en van collega’s uit de hele Achterhoek. Van verse groenten en fruit tot ambachtelijke kazen en brood, vleeswaren, kruiden en jam, bij ons vind je het allerbeste wat onze regio te bieden heeft!

Onze verse producten, zoals soepen, brood en kant en klare maaltijden, zijn perfect voor de dagelijkse inkopen. Ook vind je in ons assortiment veel producten die leuk zijn om cadeau te doen. Wat dacht je van een lokaal gebrouwen biertje, jam van jouw favoriete boer of koekjes uit de regio. We stellen graag een cadeau- of kerstpakket samen met producten naar jouw keus!

Naast een prachtig assortiment wijnen uit de Achterhoek, bieden we ook een zorgvuldig geselecteerd wijnaanbod van kleinschalige boeren uit heel Europa. Laat je verrassen door de diversiteit aan smaken en ontdek nieuwe favorieten!

Duurzaam, gezond & uit eigen grond

Alle producten in de boerderijwinkel in Aalten hebben een smakelijk verhaal. Bij alles wat we produceren en verkopen houden we namelijk zo veel mogelijk rekening met de acht aandachtsgebieden van Achterhoek Food, geïnspireerd op de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties.

Dit betekent dat we zo veel mogelijk gezonde producten verkopen die met respect voor natuur, milieu en dier zijn geproduceerd, met trots voor onze mooie regio en identiteit.

Duurzaam en gezond, en als het effe kan uit eigen grond!

Bezoek Suzie’s Streekwinkel

Suzie’s boerderijwinkel is gevestigd aan de Loohuisweg 5 in Aalten. Wij zijn geopend van woensdag tot en met zondag tussen 11.00 en 20.00 uur.