Restaurant

Restaurant Suzie's Farm

Farm, Food & Fun

Lekker eten in Aalten doe je in Restaurant Suzie’s Farm. In ons gemoedelijke restaurant met terras serveren we heerlijke gerechten van kakelverse, lokale en seizoensgebonden producten. Bij ons proef je de natuurlijke smaken van de streek en het beste wat de Achterhoek te bieden heeft.

Onze ingrediënten komen van onze eigen boerderij ‘t Westendorp en van andere boeren in de omgeving, geproduceerd met liefde en respect voor de natuur. We werken met een korte en transparante keten: van grond tot mond. Dat is niet alleen een goed verhaal, maar ook gewoon smullen, voor jong en oud!

Lunch, diner & borrel

Of je nu komt voor een heerlijke lunch, gezellige borrel of sfeervol diner, in restaurant Suzie’s Farm in Aalten kan je altijd lekker eten en drinken. Met een knus interieur en gezellig terras bieden we een warm welkom aan iedereen die ons bezoekt. Bekijk onze lunchkaart en dinerkaart

Restaurant Suzie’s Farm is ook heel leuk voor kinderen. Er staat veel lekkers op het kindermenu en de buitenspeeltuin, mini-farm en indoor speelzaal van Suzie’s Farm bieden veel vertier.

Openingstijden Restaurant Suzie's Farm

Restaurant Suzie’s Farm is van woensdag t/m zondag geopend vanaf 11.00 uur. Onze keuken is open tussen 12.00 tot 20.00 uur. 

Kom lekker bij ons eten aan de Loohuisweg 5 in Aalten

Suzanne Ruesink van Restaurant Suzie's Farm in Aalten

Boerinnen high-tea

Een boerinnen high-tea zoals een high-tea hoort te zijn, maar dan eigenlijk nog véél beter! Ons high-tea arrangement is er eentje om je vingers bij af te likken. Maar dan met wat extra boerenliefde van Suzanne. Na de eerste hap proef je de verse producten al van onze boerderij. Perfect voor o.a. verjaardagen, babyshowers en vrijgezellenfeesten! Of gewoon gezellig met een vriendin. Reserveer snel en kom genieten van een keur aan lekkers.

Onze high-tea bestaan uit meerdere rondes. De eerste ronde is de hartige ronde met verschillende sandwiches en broodje. Hierna serveren wij verschillende warme gerechtjes. Na de hartige en warme rondes komen de zoetekauwen aan bod met een rijkelijk gevulde etagère.

De Boerinnen high-tea is inclusief onbeperkt thee, tafelwater en voor de liefhebbers serveren wij koffie i.p.v. thee.

27.5 p.p. (vanaf 2 personen)

Vanaf 7 personen enkel telefonisch te reserveren.

Overige dranken geschieden op nacalculatie. Het arrangement duurt 3 uur u kunt tot uiterlijk 16.30 uur blijven zitten.

Boeren high-beer

Onze streek is rijk aan heerlijke bieren met een verhaal.

Tijdens onze boeren high-beer vertellen we u graag over onze eigen en lokaal gebrouwen bieren met boeren verstand. Onder het genot van heerlijke hapjes word het een belevenis die je smaakpapillen niet snel zullen vergeten. 5 bieren laten we u proeven onder het genot van een heerlijke borrelplank. Met welke vrienden kom jij binnenkort genieten met boerenverstand!

29.5 p.p. (vanaf 2 personen)

Vanaf 7 personen enkel telefonisch te reserveren.

Terras met grote kinderspeeltuin

Suzie’s speeltuin is één van de grootste speeltuinen van Aalten. De kinderen kunnen zorgeloos spelen terwijl jij als ouder rustig op het terras van je drankje geniet. Vanaf het terras is er overzicht over de hele speeltuin, zodat je de kinderen ook kunt blijven volgen vanaf je stoel.

Het mega springkussen, de olifantenglijbaan, de schommels, zandbak en wipwappen bieden de kinderen urenlang speelplezier. De dierenvrienden en de kinderen die even willen uitrusten kunnen de schapen en geitjes aaien in de mini kinderboerderij. Het thema boerderij komt terug in de traptrekkerbaan, de graafmachines in de zandbak. Naast de speeltoestellen voor de jongere kinderen is er een voetbalveld voor de oudere jeugd.

Spelen en plezier maken zorgt voor trek en dorst

Special voor de kinderen zijn er kidsboxen samengesteld. De kidsbox (€9,95) bestaat uit:

Patat • Snack • Appelmoes • Pakje drinken • Boerderijverassing

Daarnaast staat er appelsap, limonade, Fristi en Chocomel op de kaart

Bij Suzie’s Farm is er voor iedereen iets te beleven!