Farm & Country Fair

Farm & Country Fair

Op 21, 22 en 23 juni 2024 is alles rondom landleven en boerderij te vinden op de Farm & Country Fair. Dit evenement staat in binnen- en buitenland bekend om haar enorme variatie: van prachtige winkels, alles over ons eten tot complete dierendorpen met allemaal een eigen thema. In het vintage dorp ga je jaren terug in de tijd met decoratie en voertuigen van vroeger. Natuurlijk is er veel entertainment: hippe foodtrucks, gevarieerde kinderattracties en echte luistermuziek zorgen voor een ontspannen sfeer. De Farm & Country Fair is een belevenis voor elke leeftijd.

Plan alvast je weekend vrij en kom een dag of langer genieten op een super veelzijdig evenement.

Farm & Country Fair, het platteland op z'n mooist

Je vindt er veel gezelligheid, lokaal eten, honderden stands met verrassend mooie producten, bijzondere verhalen, speciale pleinen met een eigen thema en dierendorpen met vele dierenrassen, luistermuziek, een bos vol folly’s. En natuurlijk veel kinderactiviteiten.

In de stands vind je een enorme variatie aan mooie producten: allerlei soorten kleding voor mannen, kinderen en vrouwen van elke leeftijd. Alles voor huis, tuin, dier, erf, wellness, wol, zelfgemaakt heerlijkheden en informatie over het wonen op het platteland. De nieuwe deelnemerslijst komt twee weken voor de Fair online.